Najpopularnija mesta za proslavu mature u Nišu

Kako svaki grad ima posebna mesta koja maturanti pamte po svojoj najlepšoj, maturskoj večeri, tako i grad Niš može da se pohvali sa izuzetno kvalitetnom ponudom restorana i programa za proslave matura. Ono što stavljaju u prvi plan su kvalitetno posluženje, vesela atmosfera i elegantan ambijent koji odgovara svečano sređenim maturantima. Sudeći po praksi, niški maturanti su prezadovoljni uslugom restorana u svom gradu, pa se u nekima od njih godinama bez izostanka organizuju najlepša maturska slavlja.

Bolji život – simbolično mesto dobre zabave

Devojke kupuju najlepše haljine za maturu koje do punog izražaja dolaze na plesnim podijumu restorana u kome se proslavlja matursko veče. Ukoliko govorimo o gradu Nišu, to je prvenstveno restoran Bolji život, ugostiteljski objekat sa tradicijom dužom od 25 godina, koji svake godine organizuje priprema samo najbolje iz svoje ponude za tek svršene srednjoškolce.

 

Odličan tim kulinara i ugostitelja se brinu da pred maturantima bude bogat izbor posluženja, dok je celokupno osoblje u službi besprekornog ambijenta koji je obogaćen raznim svetlosnim efektima, elegantnom dekoracijom i naravno, muzičkom podlogom koja uslovljava pun plesni podijum. Inovativan enterijer uz moderan dizajn odgovara potrebama raznih vrsta proslava, što potvrđuju i niški maturanti. Zbog simboličnog naziva, ovaj restoran predstavlja i zanimljivu atrakciju u Nišu za posetioce koji dođu sa strane.

Perla – elegantan izbor za proslavu

Restoran Perla je ekskluzivni objekat koji organizuje maturske proslave, a karakteriše ga izuzetno moderan ambijent koji spada u red najekskluzivnijih u čitavom gradu. Maturanti ga obožavaju zbog čak nekoliko sala u koje mogu da se smeste, a koje su opremljene vrhunskim sadržajem pogodnim za sve tipove proslava. Ambijentom dominiraju bela i ružičasta boja, koje pružaju sofisticiranu crtu čitavom prostoru, a reflektori i dekoracija upotpunjuju sliku idealne maturske večeri.

 

Raznolik meni nudi razne mogućnosti za posluženje, a među maturantima je svakako omiljen švedski sto sa raznovrsnim ukusima i specijalitetima. Ipak, oni koji se odluče za klasično posluženje, neće ostati razočarani jer Perlin tim pažljivo sprema i aranžira svaki detalj bogate trpeze koja se nađe na stolovima njenih gostiju.

 

Centralni deo sale je rezervisan za plesna umeća maturanata, a iz godine u godinu, maturanti sve više vremena provode upravo na podijumu, dok se za stolove vraćaju samo zbog kratkih pauza i osveženja.

Restoran Lion – mesto sa tradicijom

Restoran Lion je restoran dobro poznat Nišlijama, prvenstveno po gostoprimstvu i kvalitetnoj usluzi. Predstavlja jedno od rekih mesta koje vole i stari i mladi, pa se tako nađe i na listi želja maturanata koji biraju restoran za proslavu maturske večeri. Reč je o porodičnom restoranu u koji se može svratiti u bilo koje doba dana na kvalitet ručak, roštilj ili čorbu, dok se uveče vrlo lako transformiše u mesto za elegantnu i veselu proslavu. Kako za jela sa juga važi da su izuzetno posebna i pikantna, od Liona zaista možete očekivati bogatu trpezu.

 

Jelovnik uključuje razne specijalitete, mada su gostima ovog restorana omiljena domaća i tradicionalna jela neprevaziđene srpske kuhinje. Lion sadrži sve što je potrebno za jedno lepo i veselo matursko veče, pa su maturanti uvek zadovoljni svakim segmentom organizacije ovakve vrste proslave.

 

Ipak, dobro je poznato da ugodan ambijent nije jedini uslov za uspešnu proslavu, pa ukoliko ste maturant, ne zaboravite da na matursko veče ponesete i dobro raspoloženje, i najraskošnije izdanje u kome možete da zablistate. Matura je vaše veče, a sigurni smo da će je neki od navedenih restorana odlično upotpuniti, ukoliko ste Nišlija ili Nišlijka.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *