Najlepša mesta za prosidbu u Nišu

Duge veze jesu znak ljubavi, međusobnog poštovanja i obostranog uživanja, ali kada se ovakvi još uvek neformalni odnosi krunišu brakom, to znači da ste došli do zajedničkog cilja i opstali u svojoj nameri.

Brak nije puka formalnost ili slovo na papiru, već kruna međusobne ljubavi i znak da ste oboje spremni da ostanete zajedno do kraja života.

Međutim, muškarci imaju tendenciju da prosidbu svoje drage iz nekog nepoznatog razloga odlažu i odlažu. Valjda čekaju pravi trenutak, skupljaju hrabrost ili prosto žele da još neko vreme budu samo momci.

Sa druge strane, neki verovatno nisu ni potpuno sigurni kako zaprositi devojku, tako da bude originalno i upečatljivo, te da se ona istopi i momentalno kaže da.

Rešili smo da pomognemo mladim Nišlijama i predložimo nekoliko odličnih lokacija za prosidbu devojke u Nišu.

#1 Niška tvrđava kao sigurna i romantična opcija

Možda će nekima od vas predlog za prosidbu devojke na tvrđavi delovati kao “kliše”, ali je ovo opcija sa kojom ne možete pogrešiti.

Ovaj deo grada odiše posebnom energijom, koja se malo gde može osetiti. Mesto je mnogih prvih poljubaca, držanja za ruke, zajedničkih šetnji i romantičnih susreta.

Mnoge mlade Nišlije su se upravo ovde prvi put zaljubile!

verenicki-prsten-ruke-muskarac-zena-prosidba

Pored posebno romantične atmosfere kojom odiše tvrđava u Nišu, ona je i logistički povoljno mesto za prosidbu. Pre svega, na otvorenom ste, tako da možete organizovati vatromet, prskalice ili drugu sličnu dekoraciju i podršku ovog tipa.

Takođe, prostor je dovoljno veliki da se možete osamiti u nekom kutku tako da niko ne vidi samo vaš romantičan momenat ili sa druge strane prosidbu možete izvesti pred mnogobrojnim šetačima i dobiti ogroman aplauz.

Sve zavisi od toga kakav ste tip ličnosti vi i vaša devojka, pa prema tome odlučite!

Sa tvrđave se pruža lep pogled na grad i reku, što će dodatno doprineti ovom sudbonosnom momentu u vašim životima.

#2 Prosiba sa stilom u boemskom duhu

Niš je u svakom pogledu najvažnija tačka južnog dela naše zemlje, kao grad sa dugom tradicijom. Samo jedan, ali veoma važan element na kome se izgradila lepa slika o Nišu jesu srdačno ugostiteljstvo i boemski duh

Na ovim temeljima su nastale čuvene nišlijske kafane i restorani, kao što su Mehana, Biser, Stambolijski i brojne druge. Pored odlične hrane i pića, večeri su propraćene muzikom uživo, koja dodatno doprinosi lepoj atmosferi.

Upravo su se na ovim mestima rodile mnoge ljubavi koje godinama traju!

Nišlijske kafane i restorani su zbog svega toga odlična mesta da zapečatite vašu ljubav i zaprosite devojku. Pozovite muziku za vaš sto, poručite vašu omiljenu pesmu uz desert i flašu domaćeg vina, pa će atmosfera za prsten biti idealna.

Nepogrešiv recept da završite jedan deo vaše ljubavne romanse i otpočnete novi mnogo ozbiljniji put u građenju odnosa sa voljenom.

#3 Prosidba sa pogledom na ceo grad

Trg kralja Milana je centralna tačka u Nišu, gde se nalazi najpoznatiji hotel Ambasador. Tokom određenog perioda je ova zgrada sa 17 spratova bila najviša u celom gradu.

Hotel ima 5 zvezdica i jedini je takav ugostiteljski objekat u Nišu. Ujedno je jedan od simbola ovog grada, iz čijih se soba pruža neverovatan pogled na ceo grad.

Ukoliko svojoj dragoj želite da priredite prosidbu u intimnijoj atmosferi sa upaljenim svećama i prigušenim svetlom, možete odsesti u nekoj od soba u hotelu Ambasador.

Neka veče počne romantičnom večerom, pa se nakon toga umesto kućama uputite ka hotelu, gde ćete joj prirediti neverovatno iznenađenje. Prilagodite atmosferu, pospite latice, recite joj nešto romantično i neka nakon toga zasija prsten na njenoj ruci!

#4 Kamenački vis i osmatračnica

Kamenački vis se nalazi u okolini Niša i poznato je izletište koje meštani rado posećuju. Ukoliko ste oboje ljubitelji prirode, možete joj prirediti romantičan izlet uz sve domaće đakonije južnog dela Srbije.

Druga opcija je da posetite restoran Kamenački vis i tamo uživate u hrani. Nakon toga sa osmatračnice možete uživate u pogledu na prirodne lepote ovog kraja i baš na ovom mestu kleknuti i izvaditi prsten.

Sigurni smo da će vaša draga biti oduševljena predivnim danom u prirodi i iznenađenjem koje ste joj priredili. 

#5 Posebno važno mesto samo za vas dvoje

Sigurno je da kao par imate neko samo vaše mesto u Nišu, gde povremeno odlazite i prisećate se početaka veze. To može biti mesto prvog susreta, poljupca, pogleda, nije ni toliko važno.

Bilo da je to zavučeni kutak na tvrđavi, kafić u naselju ili šetalište uz Nišavu, važno je da za vas ima sentimentalnu vrednost.

Upravo će ova lokacija biti idealna da zaprosite svoju devojku, podsetite je na sve one lepe trenutke koje ste proveli zajedno tokom vaše savršene veze i da to bude početak građenja još stabilnijeg odnosa koji će potrajati.

Ukoliko smatrate da je vreme za krunisanje vašeg odnosa sa dragom osobom, nemojte čekati previše. Pronađite pravi trenutak i idealno mesto za vas, pa zaprosite vašu ženu iz snova baš onako kako ste oduvek zamišljali. Verujemo da su i naši predlozi bili korisni. Srećno!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *